Skip to product information
1 of 1

Lux Fragrances

Xerjoff Amabile

Xerjoff Amabile

Regular price €70,00 EUR
Regular price €195,00 EUR Sale price €70,00 EUR
Zbritje E shitur
Tax included.
Size
"Amabile" është spërkatja e diellit, pranverës dhe energjisë së Xerjoff. Emri përkthehet nga italishtja si "i dashur" dhe është shumë e vështirë të mos pajtohesh. Kjo dashuri fillon me formën dhe sipërfaqen e shishes me kadife, një nënshkrim i koleksionit V të Xerjoff.Aroma është aq e ndritshme sa shishja e saj. Dominuar nga agrumet gjallëruese (limoni dhe bergamoti në të gjithë lavdinë e tyre të butë, duke përfshirë gjethet e njoma të gjelbërta dhe degëzat), përbërja është e ekuilibruar nga një nuhatje e jasemines së butë,lules së portokallit dhe ngrohtësisë së kardamomës pikante. Vanilja jeshile - një përbërës i ri inovativ (vanilja përpunohet dhe nxirret para se të piqet plotësisht) shton një prekje interesante të ëmbëlsisë së gjelbër.
View full details