Skip to product information
1 of 1

Lux Fragrances

Maison Baccarat Rouge 540

Maison Baccarat Rouge 540

Regular price €74,99 EUR
Regular price €236,99 EUR Sale price €74,99 EUR
Zbritje E shitur
Tax included.
Size

Extrait de Parfum është forma më e përqëndruar dhe më e shtrenjtë e parfumeve dhe zakonisht ka më shumë se 20% deri në 40% të përqëndrimit të vajit. Ju duhet vetëm disa spërkatje në cdo aplikim.

Fuqia, eleganca dhe shkëlqimi në një shishe Ekstrakti i Baccarat Rouge 540 është intensifikimi i përbërësve të pangopur; shafran, jasemin, lëkurë dhe karamel që shfaqet në harmoni të përsosur. Të gjithë e quajnë këtë fragrancë kryeveper, e cila është e përshtatshme edhe për femra edhe për meshkuj.

View full details