Skip to product information
1 of 1

Lux Fragrances

Tom Ford Ombre Leather

Tom Ford Ombre Leather

Regular price €60,00 EUR
Regular price €167,99 EUR Sale price €60,00 EUR
Zbritje E shitur
Tax included.
Size
Tonet e luleve të parfumit të jaseminit sambac sjellin bukurinë e egër të shkretëtirës, ndërsa shtresat e qelibarit dhe myshkut imitojnë nxehtësinë e shkëmbit dhe rërës.
View full details