1 of 5

Kualiteti

Te gjitha produktet janë 100% Origjinale, brendet botërore më të kërkuara në treg i gjeni tek ne me një çmim promocional.

Transporti
Ne mundohemi të sjellim porosite tuaja sa më shpejt që të jete e mundur, në Kosove porosit arrijnë mbrenda 24 oreve , në Shqiperi dhe Maqedoni mbrenda 2-3 ditëve!


Lux Perfumes
“Zhytuni në botën e aromave me Lux Perfumes! Ne jemi destinacioni juaj i vetëm për një gamë të gjerë të parfumeve origjinale të brendeve botërore. Zbuloni aromën tuaj karakteristike ose një të re të preferuar në mesin e seleksionit tonë të kujdesshëm. Lux Perfumes – ku luksi takon aromën.”

Si te Perdorim Fillerin