Skip to product information
1 of 1

Lux Fragrances

Chance Chanel

Chance Chanel

Regular price €55,99 EUR
Regular price €120,00 EUR Sale price €55,99 EUR
Zbritje E shitur
Tax included.
Size
Kjo aromë për femra është përbërë me nota lulesh të freskëta. Aroma hapet me amber, patqul dhe misk të bardhë. Brendësia përmban lule jasemin dhe vetviter, ndërsa në përfundim ndjehet irisi dhe qelibari. Aromë delikate që ju relakson dhe magjeps sa herë e përdorni.
View full details