Skip to product information
1 of 1

Lux Fragrances

Yves Saint Laurent Eau de Parfum

Yves Saint Laurent Eau de Parfum

Regular price €64,99 EUR
Regular price €129,99 EUR Sale price €64,99 EUR
Zbritje E shitur
Tax included.
Size

Y Eau de Parfum është një interpretim joshës në bluzën ikonike Yves Saint Laurent të bardhë dhe xhaketë të zezë. Shënimet e sofistikuara të bergamotit, xhenxhefilit dhe sherbelës janë mprehur nga një akord molle. Në bazën e saj, guximi i vetiverit mishëron pasionin e forcës unike të mashkullit Y. Asnjëherë mos u ndal duke besuar. Y ka ripërcaktuar mashkullorinë.

View full details